قابلیت "Delete For Everyone " در واتس اپ در گروه ها قابل اجرا نمی باشد !

سی یو وب 1396.11.29 13554 3 2

ویژگی "Delete For Everyone " دلیت فور اوری وان واتس اپ در صورتی که کاربران آن را در قسمتی دیگر به کار برده یا پاسخی به آن داده باشند ، قابل اجرا نیست .

اگر کسی پیام شما را قبل از اینکه آن را حذف کرده باشید در جایی دیگر نقل کند ، اگر در یک گروه گذاشته شود ، آن پیام پاک نمیشود.

سال گذشته واتس اپ گفت که امکان حذف پیام برای همه و یا برای یک نفر تنها در صورتی امکان پذیر است که از زمان انتشار آن مطلب 7 دقیقه گذشته باشد، همچنین افزود این ویژگی یک نقص یا مشکل نیست بلکه جزو برنامه های ما می باشد .

نکات:

برای اینکه پیام‌ها برای همه با موفقیت حذف شوند، باید هم شما و هم گیرنده پیام از آخرین نسخه واتساپ استفاده کنید.

گیرندگانی که از واتساپ نسخه iOS استفاده می‌کنند ممکن است بعد از اینکه پیام از گفتگوی واتساپ حذف شد، رسانه‌هایی را که برایشان ارسال کرده‌اید، در عکس‌ها ذخیره کرده باشند.

معنی delete for everyone، حذف برای همه می باشد.

ممکن است گیرندگان قبل از حذف شدن، یا در صورت ناموفق بودن حذف، پیام را ببینند.

اگر حذف پیام برای همه موفقیت آمیز نباشد، شما خبردار نخواهید شد.

برای حذف پیام برای همه، حدود یک ساعت از زمان ارسال آن پیام فرصت دارید.

faq.whatsapp.com

خدمات پشتیبانی سایت

خدمات مدیریت شبکه های اجتماعی


محتوای مرتبط


ثبت نظر


دیدگاه شما

حسن عباسی

1400/07/26

حذف کردن پیام تو واتساپ باید مثل تلگرام بشه که طرف مقابل نفهمه پیام حذف کردی!.

مهدی

1400/07/26

واتس اپ GB خیلی امکانات زیادی داره