چرا بازآفرینی محتوا باید یک عنصر کلیدی در استراتژی بازاریابی دیجیتالی شما باشد؟

شکورا آذرخشی 1400.07.19 1913 0 0

چرا بازآفرینی محتوا باید یک عنصر کلیدی در استراتژی بازاریابی دیجیتالی شما باشد؟

مشتریان شما محتواهای تولید شده را از طریق پلتفرم های مختلف، به شیوه های گوناگون و با طرز فکرهای متنوع مورد استفاده قرار می دهند. بازآفرینی محتوا همیشه و در همه حال مخاطبان شما را در مسیر خرید قرار می دهد، آگاهی عمومی را در مورد برند شما افزایش می دهد، رابطه شما و مخاطبان را محکم تر می کند و نهایتا نرخ تبدیل را بیشتر می کند.
با ارتقای پلتفرم های دیجیتالی و بالا رفتن سطح انتظارات مشتریان قطعا تولید محتواهای جدید و تازه کاری بسیار طاقت فرسا خواهد بود؛ معمولا مخاطبان همیشه به دنبال محتواهای جدید و نو هستند. زمانی که می خواهید از یک روش بازاریابی دیجیتالی مقرون به صرفه و قابل ارتقا استفاده کنید، حتما باید از استراتژی بازآفرینی محتوا کمک بگیرید.

بازآفرینی محتوا چیست؟

به زبان ساده باید بگوییم که بازآفرینی محتوا در حقیقت همان پروسه دوباره نویسی محتوا در قالب های مختلف است؛ به این صورت می توانید محتواهای مشابه را به شکل های مختلف در پلتفرم های گوناگون منتشر کنید. هدف از بازآفرینی محتوا افزایش تعدا محتواهای تولید شده و همچنین جذب مخاطبان جدید با ارائه محتواهای ارزشمند و آموزنده از محتواهای قبلی است.

مزایای استفاده از بازآفرینی محتوا در استراتژی بازاریابی دیجیتالی

1. مناسب بودن از نظر زمانی و مقرون به صرفه بودن: با دستیابی به مخاطبان جدید و افزایش طول عمر کار محتوای تولید شده می توانید روی همین محتواهای فعلی خود سرمایه گذاری کنید و بیشترین استفاده را از آن ها ببرید.
2. افزایش ROI محتوا: بهینه سازی محتوای خود برای چندین پلتفرم میزان دستیابی به مخاطبان جدید و هم چنین بازگشت سرمایه از محتوای موجود را افزایش می دهد؛ حالا خواه از طریق گوگل باشد و یا یوتیوب و یا دیگر پلتفرم های شبکه های اجتماعی.
3. مخاطب- محور: با بررسی و ویرایش محتواهای محبوب شما می توانید روی مطالبی تمرکز کنید که می دانید قبلا مورد پسند مخاطبان تان بوده اند که در این صورت با ریسک کمتری رو به رو هستید.
4. تقسیم بندی سفر مشتری: 73 درصد از مشتریان برای تصمیم گیری در مورد خرید خود از چندین کانال مختلف استفاده می کنند. تعامل با مخاطبان از این طریق به شما کمک می کند تا با مشتریان خود همسفر شوید، تعامل خوبی با آن ها برقرار کنید و بهتر دیده شوید.
5. حذف موانع خلاقانه: با استفاده کامل از برنامه ریزی های انجام شده در تقویم محتوایی خود موانع موجود را از سر راه بردارید.

بازآفرینی محتوا یک عنصرکلیدی در بازاریابی استرتژی شما

چگونه کار خود را با بازآفرینی محتوا آغاز کنیم؟

بازآفرینی محتوا نقش بسیار مهمی در پروسه  بازایابی محتوا و پروسه تولید محتوا دارد.
1. فعال و کُنشی (تلفیق بازآفرینی محتوا با پروسه های تولید و استراتژی):
غالبا منظور از بازآفرینی محتوا کاریست که شما بعد از تولید اولین قسمت از محتوای خود انجام می دهید. با این حال، تولید محتوا با قالب های مختلف به طور همزمان منطقی به نظر می رسد تا کارهای خلاقانه روی هم انباشته نشوند.
2. منفعل و واکنشی ( واکنش نشان دادن به موفقیت های اخیر): 
گزینه دیگر نظارت بر عملکرد و بازآفرینی محتوا با قالب یا پلتفرم هایی است که قبلا امتحان خود را پس داده اند. این روش به بهترین نحو به سازمان هایی که گروه های خلاق دارند کمک می کند.
3. بازنگری و مرور ( استفاده مجدد از محتواهای موفق): در نهایت می توانید به محتواهای پیشین خود نگاهی بیاندازید و آن ها را بررسی کنید؛ با این کار به راحتی می توانید محتواهایی را که به طور مداوم و همیشه ارزشمند بوده اند و موفق عمل کرده اند را شناسایی کنید و از آن ها برای بازآفرینی کمک بگیرید. از داده های خود استفاده کنید تا تصمیم گیری برایتان راحت تر شود. داده های را به طور مرتب به روز رسانی کنید و بعد برای توزیع گسترده تر محتوا بین مخاطبان هدف خود و پلتفرم های گوناگون فرمت محتوای خود را ارتقا دهید.

بازآفرینی محتوا یک عنصرکلیدی در بازاریابی استراتژی شما

بیشتر بخوانید: 7روش بازآفرینی محتوا در جذب مشتری

نتیجه گیری

بسیاری از کسب و کارهای مختلف تجارت الکترونیکی و بازاریابی دیجیتالی را مهم و حیاتی می دانند و از این دو مورد در راستای رفع نیازهای مشتریان خود کمک می گیرند. پلتفرم های مختلف به طور مداوم قالب های محتوایی خود را توسعه و ارتقا می دهند به همین خاطر خلاق ترین تیم های تولید محتوا هم برای تولید محتواهای جدید شدیدا تحت تاثیر قرار می گیرند و به مشکل بر می خورند.
با استفاده از روش بازآفرینی محتوا در مرحله تعیین استراتژی و تولید اولیه قطعا همیشه محتواهای جدید و به روز خواهید داشت و به راحتی می توانید مخاطبان خود را سرگرم کنید و هم چنین تعداد مخاطبان خود را افزایش دهید.

منبع


محتوای مرتبط


ثبت نظر


دیدگاه شما

در حال حاضر دیدگاهی برای این محتوا ثبت نشده است